Turism dentar

Lacul cu nuferi si lotusi din Baile Felix

Conceptul de turism medical stomatologic nu este unul nou.

Turismul medical dateaza de mii de ani, când pelerini din toate colturile mediteraneanei soseau in Golful Saronic numit Epidauria. Acest teritoriu a fost considerat un sanctuar al lui Dumnezeu de vindecare (Asklepios). Epidauria a devenit destinatie pentru turismul medical si implicit pentru turismul dentar (stomatologie).

Romania este una dintre cele mai vizate tari in ceea ce priveste turismul dentar (pe acest segment medical -stomatologie – unele clinici fiind dotate cu tehnologie de ultima ora), iar tarifele (preturile) fiind mult mai mici fata de tarile din Vestul Europei si SUA.

Ce asteptari pot avea de la o vacanta stomatologica?

Problemele dentare se pot rezolva/trata într-un interval scurt de timp, in vacanta, avand ocazia sa vizitati si alte obiective turistice din zona. Va putem organiza excursii la oricare din obiectivele dorite, respectand si programarile pe care le stabilim de comun acord cu medicul dentist al Cabinetului Stomatologic Dr. Tina Gavita :

Consultare radiografie dentara (de la distanta, poate fi trimisa prin email)
Stabilire plan de tratament (durata si ore)
Stabilirea unui cost estimativ pemtru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare
Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase, etc) in functie de sedintele la dentist si a costurilor per obiectiv
Stabilirea meniurilor si formelor de distractie + bugete
Stabilirea clasei hoteliere si a bugetelor aferente cazarilor
Oferirea cazarii la tarife avantajoase, chiar in locatii apropiate Cabinetului Stomatologic Dr. Tina Gavita
Cost total estimativ

De ce… turism dentar in Romania/in Oradea?

De regula in tarile mai dezvoltate, la o clinica stomatologica de lux, poti cheltui o avere pe dantura, pe cand daca ajungi in Romania (la Cabinetul Stomatologic Dr. Tina Gavita) obtii lucrari bune la preturi mult mai mici, incluzand excursiile stabilite in cadrul pachetului.
De cele mai multe ori romanii din provincie vin in Oradea pentru ca nu au in orasul/satul lor o clinica stomatologica asa cum isi doresc, de aceea apeleaza la o clinica dentara care le ofera incredere deplina si o atentie deosebita.

Romania are un potential turistic recunoscut si zone unice in lume. Acestea sunt doar cateva elemete pentru a apela cu incredere la serviciile oferite de Cabinetul Stomatologic Dr. Tina Gavita.

Informati-va acum la telefonul afisat!

stomatolog oradea, dentist oradea, urgente stomatologice oradea, stomatolog iosia, dentist iosia, stomatolog bihor,  medic stomatolog, medic dentist, urgente stomatologice oradea, dentist, stomatolog, doctor stomatolog, doctor oradea, doctor dinti oradea, doctor dinti iosia, stomatologie iosia, dentist non-stop, cabinet stomatologic oradea, clinica dentist, cabinete stomatologice oradea, cabinet stomatologic non stop, asistenta stomatologie, asistenta stomatologica, servicii stomatologice oradea, stomatologie oradea