Servicii

 PROFILAXIE DENTARA
Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare, dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente.
Potrivit statisticilor ADA (American Dental Association) profilaxia reprezinta cea mai ieftina metoda de tratament dentar.
Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare. Principalele afectiuni dentare, caria si boala parodontala, sunt sarace in simptome in stadiile lor incipiente. Pacientul nu poate observa singur, in timp util, daca apare imbolnavirea dentara sau care este gravitatea afectiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde si a trata la timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.
Va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii de profilaxie dentara:
– sfaturi privind igiena orala (tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare);
– tratamentul cariilor incipiente;
– detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa;
– fluorizare locala cu ajutorul gutierelor;
– sigilarea santurilor si fosetelor de pe suprafetele cu care se face masticatia;
– detartraj cu ultrasunete, periaj professional, toate acestea efectuate cu echipamente de ultima generatie.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos. Aceasta specializare se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, cat mai armonizati cu fizionomia dvs. si nu in ultimul rand, cat mai albi.

Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar medicul stomatolog va poate ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar, asa cum vi-l doriti. Folosim cele mai noi tehnici si materiale disponibile in prezent, iar Dr. Gavita ValenTINA are cea mai buna calificare in acest domeniu.

Protetica

Suntem specializati in a-ti obtine o dantura echilibrata din punct de vedere functional si estetic. Si asta pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu cei mai buni tehnicieni dentari si pentru ca acordam o atentie speciala dorintelor pacientului.

 stomatolog oradea, dentist oradea, urgente stomatologice oradea, stomatolog iosia, dentist iosia, stomatolog bihor,  medic stomatolog, medic dentist, urgente stomatologice oradea, dentist, stomatolog, doctor stomatolog, doctor oradea, doctor dinti oradea, doctor dinti iosia, stomatologie iosia, dentist non-stop, cabinet stomatologic oradea, clinica dentist, cabinete stomatologice oradea, cabinet stomatologic non stop, asistenta stomatologie, asistenta stomatologica, servicii stomatologice oradea, stomatologie oradea