Despre Medic

Un medic bun inseamna siguranta, rafinament, confort si nu in utlimul rand eleganta!

Un dentist bun face tot posibilul ca pacientii sa fie multumiti de serviciile oferite. Un dentist bun inseamna calitate si promptitudine! Pentru medicul stomatolog Dr. GAVIŢA ValenTINA fiecare pacient este important, fiecare pacient este tratat in mod special. Un dentist bun inseamna loialitate si grija fata de pacienti si parteneri!

Cabinetul Stomatologic Dr. GAVIŢA ValenTINA va sta la dispozitie cu o echipa excelent pregatita si specializata in intreg domeniul afectiunilor stomatologice. In functie de nevoile fiecarui pacient in parte, Cabinetul Stomatologic Dr. GAVIŢA ValenTINA va ofera o multitudine de servicii stomatologice la standarde occidentale: estetica dentara, protetica dentara, implantologie, parodontologie sau pedodontie. Aparatura disponibila in cadrul Cabinetul Stomatologic Dr. GAVIŢA ValenTINA ne permite realizarea tuturor manoperelor stomatologice in cabinetele noastre: lucrari protetice, estetica sau albire dentara, igienizare profesionala, etc. Indiferent daca aveti nevoie de o simpla consultatie sau de un tratament stomatologic complex, Dr. GAVIŢA ValenTINA va este in permanenta aproape, urmarind pas cu pas atingerea obiectivelor dumneavoastra in materie de sanatate si estetica dentara. La Cabinet, personalul este tot timpul cu zambetul pe buze. Aici, credem ca pacientii multumiti sunt adevarata carte de vizita pentru o clinica dentara.

Dr. GAVIŢA ValenTINA are o experienta de peste 10 ani in practica medicala stomatologica.

Deschis zilnic, Cabinetul Stomatologic Dr. GAVIŢA ValenTINA are ca principal obiectiv sanatatea dintilor dumneavoastra si rezolvarea urgentelor stomatologice.

In fiecare luna vom veni cu ceva nou: preturi accesibile, precum si sfaturi pentru un zambet frumos.

De asemenea, va invitam sa descoperiti beneficiile unor servicii de calitate!

Dr. GAVIŢA ValenTINA e membru al Colegiului Medicilor Dentişti din România din anul 2004.

Home

stomatolog oradea, dentist oradea, urgente stomatologice oradea, stomatolog iosia, dentist iosia, stomatolog bihor,  medic stomatolog, medic dentist, urgente stomatologice, dentist, stomatolog, doctor stomatolog, doctor oradea, doctor dinti oradea, doctor dinti iosia, stomatologie iosia